skip to Main Content

La nova seu d’Estel de Llevant estarà a punt a final d’any

L’associació pro-salut mental Estel de Llevant, l’any 2015, va adquirir un edifici al carrer Fàbrica. El 2016 varen començar les obres de rehabilitació i a final d’aquest 2017 estaran enllestides. Recordem que la seu actual d’Estel de Llevant és a la Via Portugal i que es tracta d’un espai llogat. Ara, amb aquest projecte, l’associació podrà disposar d’un espai propi.

Dimarts dia 12 de Setembre va tenir lloc una visita guiada a l’edifici. Va dir Guillem Febrer, el gerent d’Estel de Llevant: “Volem donar les gràcies a tothom qui col·labora amb nosaltres: Janssen, Immobiliària Casal Mallorquí i Colonya Caixa Pollença; i avui especialment a Electro Hidráulica Manacor.”

Aquesta empresa ha estat l’encarregada d’instal·lar els serveis de climatització, electricitat i fontaneria de l’edifici i ha signat un conveni de col·laboració amb l’Estel que estableix una rebaixa del 35% en el preu del servei, la qual cosa equival a una aportació de 72.100 euros. Guillem Febrer: “Vull destacar i agrair el compromís social que han demostrat els tècnics d’aquesta empresa amb la salut mental de la nostra comarca.”

Per la seva banda, Pere Riera, el gerent d’Electro Hidráulica va dir: “Per nosaltres és important que la nostra marca estigui unida a una associació tan compromesa. Vull agrair a l’Estel que hagi pensat en nosaltres i destacar el bon tracte que hem rebut.”

Després de la signatura del conveni, Guillem Mateos, l’arquitecte responsable, va fer una visita guiada a l’edifici. Mateos: “Es tracta d’un edifici auster. Consta de planta baixa i tres pisos.” Segons detallà, està distribuït de la següent manera: “La planta baixa estarà destinada al centre de dia i al centre ocupacional; el primer pis a la inserció laboral i al centre professional; el segon pis acollirà l’administració i gerència, així com la terrassa principal; i al tercer pis hi haurà la zona de reunió dels professionals.” Va destacar que a l’obra hi han fet feina catorze treballadors del Centre Especial de Treball d’Estel de Llevant, amb la qual cosa els mateixos usuaris han pogut formar part del projecte i formar-se professionalment.

La previsió és que a final d’any les obres estiguin acabades i que s’hi puguin traslladar.

Back To Top
Search