Skip to content

Alumnes de Manacor i Porto Cristo fan un curtmetratge amb cineastes professionals

El projecte ha durat molts de mesos però els curtmetratges que diferents grups d’alumnes de Manacor i de Porto Cristo han realitzat amb la col·laboració de cineastes professionals durant els darrers mesos ja s’han estrenat al CaixaForum de Palma. El passat divendres dia 3 de març tots els implicats en aquest projecte acudiren a la presentació dels curtmetratges “Difícil i possible” i “Club de recerca de feina”, que els alumnes han realitzat durant dos cursos escolars.

“El projecte que impulsam des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor pretén millorar les competències comunicatives dels estudiants implicant-los en la complexitat del llenguatge audiovisual i les seves tècniques mitjançant tallers i diferents activitats”, explica la regidora responsable del departament, Maria Isabel Bauzà. Així, aquest projecte té com a finalitat treballar les habilitats comunicatives entre l’alumnat de secundària, introduïnt com a novetat l’aprenentatge de tècniques bàsiques per a la creació d’audiovisuals.

Durant tot el curs escolar 2014/2015 i 2015/2016 es varen dur a terme tallers de competències comunicatives dins de les tutories, on es treballaven de manera activa habilitats per parlar en públic, per presentar-se a una entrevista de feina o per millorar les relacions interpersonals. Finalment, els estius de 2015 i 2016 es pogueren dur a terme els tallers de creació audiovisual gràcies a la col·laboració de La Caixa Obra Social i Quindrop Produccions Audiovisuals, el resultat dels quals es va presentar a Palma el passat 3 de març. Precisament aquest dia la delegada de Serveis Socials, Maria Isabel Bauzà, va lliurar els diplomes que reconeixen la feina feta a tots els participants, que hi assistiren amb les seves famílies.

Publicitat

Per part seva els i les artistes que han participat en aquest projecte varen poder gaudir de la companyia de molts dels monitors i professors que han tengut durant la creació dels seus curtmetratges: el realitzador Javier González, el guionista Pedro de Echave; la treballadora Social Laura Bosch i l’educadora social Rosa Pasqual.

Back To Top
Search