Skip to content

Nofre Morey Munar, dissabte 18 a l’orgue del Convent

Aquest proper 18 de març és el tercer dissabte de mes i tenim nou concert al Convent Organis Festival (amb format de concert breu de mitja hora) a les 12 del migdia.

Un concert especial, amb la col·laboració d’un intèrpret de 17 anys que pertany a l’aula d’Orgue del Conservatori Professional de Mallorca. Nofre Morey Munar va néixer a Sant Joan (Mallorca) el 5 d’octubre de l’any 2000 i començà els estudis musicals als 5 anys a l’Escola Municipal de Música de Sant Joan.

Com ha passat aquests darrers anys amb els alumnes de grau professional del Pla i Llevant de Mallorca, Nofre ha estudiat entre el Conservatori de Felanitx (en el qual actualment encara estudia 4t curs de piano) i també Palma, on estudia orgue al Conservatori de Palma (3r curs de grau professional) amb el professor Bartomeu Mut.

Aquest jove músic, de tota manera, no deixa de banda la música tradicional i així toca també flabiol i tamborino amb els Xeremiers de Sant Joan, un bon complement a la serietat que sembla demanar la interpretació del repertori organístic.

Malgrat la seva joventut, ja ha participat en diferents cicles de concerts: Els Matins de l’Orgue d’Alaró, el Festival Plenum Organis a l’orgue de Santanyí, el Convent Organis Festival de Manacor i al concert de Santa Cecília 2016 de la Colònia de Sant Pere.

Dissabte dia 18 presentarà un programa amb obres del Renaixement i Barroc: Antonio de Cabezón, Aguilera de Heredia, Pachelbel, Correa de Arauxo i Cabanilles són plats forts de la música cuinada en els segles XVI i XVII.

Back To Top
Search