Skip to content

“Amb la responsabilitat per davant, arribarem allà on faci falta per Manacor. De moment no ens hem assegut ni amb el PSOE, ni amb ningú”

Els populars que lidera Maria Antònia Sansó varen celebrar els sis regidors que el partit ha aconseguit com si fossin els autèntics guanyadors. “Som la segona força i el Partit popular recupera el múscul que tenia a Manacor, la nostra pujada frega el 70 per cent i som els que més creixem”, destaca Maria Antònia Sansó. Pel que fa als possibles primers contactes amb altres partits per intentar formar govern, la líder dels populars assegura que encara no s’han situat en aquesta casella del joc. “Ens han felicitat i nosaltres també hem donat l’enhorabona a qui pertocava. Però no ens toca a nosaltres parlar de pactes. És el guanyador de les eleccions qui ha d’obrir els contactes amb la resta de partits”, assegura Sansó.

Sobre una possible entesa entre el PP, el PSOE i AIPC, Maria Antònia Sansó assegura que és un escenari que encara no es planteja. Però hi afegeix un apunt. “Amb la responsabilitat per davant, arribarem allà on faci falta per Manacor. Però de moment no ens hem assegut ni amb el Partit Socialista, ni amb ningú”, explica categòrica la líder dels populars manacorins.
Pel que fa a l’origen del vots que han fet possible que el PP passi de quatre a sis regidors, Sansó defensa que “segons la nostra anàlisi, hem atret cap al projecte del PP antics votants del Pi i també aquells que alguna vegada havien votat Ciutadans. Però hem de tenir en compte que VOX ha dividit la dreta”, conclou.

Back To Top
Search