Skip to content

Antoni Lluís Reyes guanya el Miquelet de Teatre

L’actor i dramaturg manacorí Antoni Lluís Reyes ha estat guardonat aquesta setmana amb el premi Miquelet de Teatre, dins el certamen convocat per la Societat Coral El Micalet de València.

La Sociedad Coral El Micalet ha atorgat el premi Joan Coromines d’investigació a Josep Màrius Climent per Els esclaus del franquisme a la Vall d’Albaida 1939-1947; el Miquelet de teatre a Antoni Lluís Reyes per Guium o la ciutat adormida, i el premi Enric Soler d’experiències pedagògiques a l’escola a diversos mestres de col·legis de la comarca de la Safor pel treball Creem textos

El lliurament dels premis es va fer dissabte passat en una gala que va presentar la periodista Adelaida Ferré. A més dels guardons a la investigació, el teatre i les experiències pedagògiques, es lliuraren dos Miquelets d’Honor, al periodista Manuel Boix i a l’Associació Cívica per la Llengua “El Tempir”.

Durant l’acte també es va atorgar la beca d’estudis musicals de l’Institut Obrer de València a Amany García, estudiant de violoncel, i el premi de Difusió del Patrimoni Cultural, que atorga el club de viatges “Fil per Randa”, i que ha recaigut en José Durbán.

El president de la Societat Coral, Tonetxo Pardinyas, va agrair la col·laboració en els premis d’institucions com l’SGAE o la Universitat de València, perquè “permeten continuar treballant per la llengua i la història a través del gaudi, de la investigació i de l’ensenyament”.
Així mateix, va demanar als partits polítics que “continuïn pensant i actuant pel país, la llengua i la cultura”.

A la cerimònia hi acudiren diversos representants d’entitats com ara l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Reial Societat Econòmica d’Amics del País, Ca Revolta i el STEPV, i representants polítics de l’Ajuntament de València, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

Back To Top
Search