Skip to content

Bon gust, bon ambient i bons ingredients, a la demostració culinària de comerç just

Un cuiner amb experiència i idees fresques i originals, assistents entusiasmats amb el xef, ingredients variats d’arreu del món, i ganes, moltes ganes d’aprendre…aquests són alguns dels ingredients que es varen poder trobar el passat dissabte dia 15 a la demostració de cuina impartida per Llorenç Sansó a S’altra Senalla de Manacor.

En Llorenç començà amb una breu introducció dels tres plats i ingredients que els assistents estaven a punt de presenciar com s’elaboraven.

Un magistral tàrtar de llampuga, amb quinoa i algues entre d’altres ingredients va ser l’inici de la mostra. El va seguir un rissotto tika masala, que es podria resumir en una combinació de sabors d’arreu del món (Índia, Japó, Itàlia…) fruit de la seva varietat d’ingredients. No hi ha dinar que acabi bé sense unes postres, i va ser aquí on en Llorenç va presentar un sablé breton, que es podria dir que tenia gust a glòria màxima.

Cal fer menció al mèrit d’en Llorenç que, a un espai amb pocs recursos i estris culinaris, però amb productes que tenim a l’abast al Comerç Just, va ser capaç d’elaborar un dinar digne dels millors restaurants.

Al final de l’acte, va arribar la tan esperada hora de degustar tot el conjunt de plats elaborats per en Llorenç.

Els assistents quedaren encantats i amb les ganes que es repeteixi aviat un altre activitat com aquesta.

Back To Top
Search