skip to Main Content

Antoni Sureda presentarà el llibre “Viure amb por. Una història de 1936 a Mallorca”

a-sureda-073 El proper dijous dia 17 de novembre Antoni Sureda Vicens presentarà el seu nou llibre “Viure amb por. Una història de 1936 a Mallorca”, que recrea la història de la família Maniu com a eix central de la trama, una família resident en el barri des Barracar de Manacor, que degut a les seves idees republicanes fou sotmesa a una repressió que les va marcar la resta de la vida dels protagonistes, que hagueren de baixar el cap i viure amb por tota la vida.

Amb aquest treball, l’autor vol rescatar i reinvindicar la gran tasca de les dones i els nins víctimes de la repressió. Esposes autèntiques heroïnes que amb el marit assassinat o tancat a la presó hagueren de seguir endavant tota soles, discriminades, mirades amb mals ulls pels vencedors i per la societat en general, lluitant per poder donar menjar als seus fills. Autèntiques heroïnes a l’ombra d’aquell desastre.

Un llibre que posa cara i ulls, i a la vegada noms a una de les famílies que varen sofrir la repressió en carn viva. Uns fets imprescindibles per qualsevol persona que vulgui conèixer de forma real i documentada la repressió de la guerra civil en la nostra contrada.

La presentació serà el proper dijous dia 17 a les 8 del vespre al Teatre de Manacor i hi intervindran Antoni Tugores Manresa (Historiador), Antoni Sureda Parera (col·laborador de premsa), i l’autor Antoni Sureda Vicens. Clourà l’acte Pedro Rosselló (batle de Manacor), i moderarà l’acte Lleonard Muntaner (editor).

viure-amb-por-coberta

Back To Top
Search