skip to Main Content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 11

Patrimoni musical III. Antoni Lliteres parlarà de la festa dels Darrers Dies i les ximbombades. A les 19:00, a l’Escola Municipal de Mallorquí, al molí d’en Beió (pg. Ferrocarril, 79).

Presentació del llibre La família Amat de Tomeu Matamalas. Presentació a càrrec de Jerònia Mesquida. Gratuït. A les 20:30, a l’Espai 36 (c. Major,36 – Sant Llorenç).

Orquestra Simfònica de les Illes Balears, amb obres de N. Paganini, R. Wagner i R. Strauss. A l’Auditori de Manacor, a les 20:00. Entrada: d’11 a 17 €.

Dissabte 12

Conferència taller sobre “Els processos de restauració de les peces del Museu d’Història de Manacor”, a càrrec de Bernat Burgaya i Margalida Munar, i en la qual es podran veure objectes en procés de restauració i s’explicaran els diversos tractaments que es poden aplicar. A les 16:30, al Museu d’Història de Manacor (torre dels Enagistes).

La peça del mes. L’arqueòleg Bartomeu Llull parlarà d’un “Pectoral de plom del jaciment de Son Ribot”. A les 18 hores, al Museu d’Història de Manacor (torre dels Enagistes).

Recital de piano. Recorregut musical per la vida de l’arxiduc Lluís Salvador d’Àustria-Toscana. Amb Mario Molina i Nanako Uchi. Durada: 1 hora aproximadament. A les 19.30 h a l’Auditori de sa Màniga. Gratuït.

Port Arthur, a càrrec de Velvet Events i Festival BCNegra. Al Teatre de Manacor a les 20:00. Sala 1. Entrada: 18 €.

Diumenge 13

Teatre “Vola Valentina”, d’Irene Soler i Xisca Puigserver a càrrec de Centímets teatre. A les 12:00h, a l’Espai 36 (c. Major,36 – Sant Llorenç). Preu: 2 €. Durada: 35’. A partir de 3 anys.

3a Setmana Cultural de la Banda de Manacor. Concert de Bandes Joves. Participaran les Bandetes de Sa Pobla, el Conjunt instrumental del Conservatori Municipal Xesc Forteza de Palma, i la Banda Jove de Manacor. A les 12h, al Convent de Sant Vicenç Ferrer. Gratuït.

Pinocchio, a càrrec de La Baldufa. Al Teatre de Manacor a les 12:00. Sala 1. Entrada: 6 €.

Folk Souvenir, a càrrec de Joana Gomila Folk Souvenir. Al Teatre de Manacor a les 19:00. Sala 2. Entrada: 12 €.

De vacances, mai descanses!, a càrrec de Grup de Teatre Calabruix. Al Teatre de Manacor a les 20:00. Sala 1. Entrada:3 €.

Back To Top
Search