Skip to content

El Campus Rock Manacor retrà homenatge a Bob Dylan

Manacor acollirà per setè any consecutiu el Campus Rock destinat a joves músics, del 3 al 5 de febrer. El campus retrà enguany un homenatge a Bob Dylan, recent guanyador del Premi Nobel de literatura. Mai fins ara un cantautor havia guanyat el màxim guardó literari. Un dels combos estarà dedicat exclusivament al cantautor nord-americà.
Les classes i tallers es faran a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor i el concert final es farà al Teatre de Manacor el diumenge 5 de febrer. Una part important del Campus gira entorn de la composició de cançons i les cançons compostes pels mateixos participants es podran sentir al concert final.

Professors
Els professors permanents són músics reconeguts del pop-rock: Jimmy Piñol (Lax “n” Busto), Toni Xuclà (La Banda Impossible), Marc Grasas (Nua) i Laia Badrenas (Messengers).
La programació de les classes i activitats ja es pot consultar aquí, i la inscripció ja està oberta i es pot formalitzar online.

Mini-Campus a partir de 8 anys
El Campus Rock Manacor ofereix també una activitat paral·lela per als petits: un Mini-Campus Rock per a nins i nines entre 8 i 12 anys.
Totes aquestes activitats compten amb el suport de Fundació SGAE, l’Ajuntament de Manacor i l’Obra Social de La Caixa.

Back To Top
Search