Skip to content

Ses Majestats els Reis d’Orient arriben als diferents nuclis del municipi de Manacor carregats d’il·lusió

L’horabaixa de dia 5 de gener s’ha convertit en un dels més màgics de l’any pels infants de tot el municipi. I és que els tres Reis d’Orient arriben per terra i per mar a Manacor. A la ciutat Manacor un gran espectacle de ball va fer curta l’espera de tots els que volien veure l’arribada de ses majestats. A partir de les sis de l’horabaixa desenes de nins, nines i joves interpretaren grans coreografies i animaren el públic.

Una mica després de les 18.20 h el rei Melcion, el rei Gaspar i el rei Baltasar sortiren de la torre de Ses Puntes i saludaren durant una bona estona tots els que esperaven veure els reis màgics d’Orient. Els varen rebre el batle de Manacor, Pedro Rosselló, que juntament amb molts dels regidors de la corporació donà la benvinguda a ses magestats. Poc a poc aparegueren els cavalls, els estendards reials, i l’estrella que inicia la desfilada. I darrera tots aquests elements, les carrosses reials amb les seves respectives comparses, cornetes i tambors. Com ja és tradició ses majestats varen arribar fins a la plaça del Palau i saludaren tots els nins i nines que els esperaven. Després, juntament amb els patges reials, començaren a repartir els regals per les cases de la ciutat.

A Porto Cristo Ses Majestats varen arribar per mar. Un gran vaixell guiat per l’estrella entrà al port devers les set de l’horabaixa. Els Reis d’Orient i els seus acompanyants han arribat a la platja, on els esperaven centenars de veïnats. Després de dirigir algunes paraules Ses Majestats Melcion, Gaspar i Baltasar, pujaren a les seves carrosses per dirigir-se a l’església, on els nins i nines esperaven rebre els seus regals.

A s’Illot els tres Reis d’Orient arribaren al mollet, on els esperaven emocionades les famílies residents a s’Illot. Després de saludar els nins i nines els reis es varen dirigir fins al poliesportiu, on continuà la festa. I a Son Macià els reis arribaren a les set de l’horabaixa, la desfilada que acabà a la plaça dugué els tres Reis d’Orient a l’església, on saludaren els nins i nines i començaren a repartir regals.

Back To Top
Search