skip to Main Content

Can Lliro prepara una nova edició de les Nadales per poder acabar la reforma del local

Les tradicionals Nadales de Can Lliro se celebren el proper 28 de desembre a partir de les 19 h i comptaran amb el mateix jurat corrupte de sempre. Rafel Nadal, Miquel Oliver, Jorge Campos o el Patronat de Sant Antoni ja han confirmat la seva participació a l’esdeveniment.

S’acosten les festes nadalenques i això vol dir que també arriben les típiques Nadales de Can Lliro. Després de la resurrecció del dictador Francisco Franco en l’edició de l’any passat, els organitzadors expliquen que “volen deixar de banda els temes polítics” però no desvelen quina serà la temàtica per la festa d’enguany.
Com sempre, el jurat que decidirà el grup guanyador del concurs de cant serà “molt corrupte” i des de Can Lliro expliquen que enguany també es podran fer apostes, amb un import mínim de 1.000 euros i que, evidentment, estaran arreglades. “Enguany demanam també que la gent que vengui consumeixi molt perquè hem de poder pagar l’obra de reforma l’any que ve” diu Joan Lliro, mentre explica que “hem fet creure a tothom que havíem acabat les obres però és evident que el bar està inacabat” . Explica que s’havien quedat sense doblers per continuar les obres i que tot el que guanyin a la festa de les Nadales ho invertiran a acabar la part de davant del bar. “De fet, ja hem començat a mirar pressupostos amb pladuristes per tapar aquesta nyapa: ho tenim tot al descobert i hem hagut de reutilitzar elements antics del bar perquè no ens bastaven els euros” diu el jove propietari.
Sigui com sigui, des de Can Lliro animen a la participació i la inscripció de tanta gent com sigui possible i recorden que tenen premis molt sucosos com per exemple “un tros de ferro de l’antic forn de pa”, “un sac de posidònia per si algú vol muntar un home cinema a casa” o “un esquitet de cervesa”. De fet, expliquen que ja hi ha diversos grups que han confirmat la seva participació al gran esdeveniment nadalenc. “El batle Miquel Oliver ens ha informat que es presenta amb en Rafel Nadal i faran una nadala en format batalla de galls” expliquen des de Can Lliro.
Afegeixen que també en Jorge Campos, “l’altre dia mentre feia un cafè al bar”, els va confirmar la seva participació al concurs amb una cançó que es titularà “Malditos independentistas” i que alguns membres del Patronat de Sant Antoni també estan preparant una actuació per donar resposta a les coristes de Crist Rei, les guanyadores de l’any passat que demanaven la participació de la dona en la festa. Així mateix, també han confirmat l’assistència alguns membres d’AiPC, que demanaran que les nadales de l’any que ve es facin a la delegació de Porto Cristo així com altres partits de l’oposició, que “criticaran durament l’equip de govern actual”.
L’esdeveniment nadalenc se celebrarà el pròxim 28 de desembre a partir de les 19 h i els grups es poden inscriure allà mateix. Hi haurà sopar i beure a disposició de la clientela i qui sap a quina hora acabarà.

Back To Top
Search