Skip to content

Confirmada la presència de Nostradamus i la Sibil·la a les Nadales de Can Lliro

Tot acaba tornant. Perquè tot el que comença, continua. Si no acaba. Està confirmat: Nostradamus i la Sibil·la seran a Manacor dia 25 de desembre. Sí, és el dia de Nadal. Sí, seran a Manacor perquè seran a Can Lliro, a les Nadales, que ja fa gairebé tants d’anys com la Sibil·la que es canten.

Per Nadal, idò, Nadales.

Tot i que la presència de les dues megaestrelles predictores està més que confirmada, hi ha seriosos dubtes de les condicions en què arribarà la Sibil·la a l’esdeveniment. Cal tenir present que dia 24 ha de passar per totes les Matines de Mallorca, començant per les de Lluc i acabant per les de Son Negre, però és que a més ha de fer front a les demandes d’actuació pel Principat, on sembla que darrerament també s’ha posat de moda això de predir bíblicament les coses. Pel que fa a Nostradamus, sabem que arribarà més descansat, ja que les darreres prediccions que va fer daten del segle XIV.

Per complir amb el bienni, els presentadors d’enguany seran els mateixos de l’any passat, el gran Sebastià Riera Pocoví, i la impressionant Carme González Mestre. Perquè el lector es faci una idea de la magnitud dels personatges, a més del nom, hi hem posat els dos llinatges, tal com mara el protocol a l’hora de referir-se a gent “important”. Importants també seran els canvis en el jurat. Sembla que els anteriors components s’havien relaxat una mica i com que ja tenien els doblers fets, eren massa poc corruptes. Enguany els Xítxeros amb Empenta aportaran sang nova i incorrupta a l’esdeveniment.

D’altra banda, Cati Cànoves, artista de la casa, i Toniet Pasqual, artista amic de la casa, tendran esment d’una escenografia que promet ser espectacular. S’espera la presència d’alguns decoradors de Hollywood, que podrien prendre mostra de cara a la cerimònia dels ôscars

L’organització ha insistit insistentment de forma insistent que no es cansarà d’insistir-hi: el més important de les Nadales no és l’assistència, sinó la participació. Cal remarcar que l’esdeveniment començarà a l’entorn de les deu del vespre en primera convocatòria. Però sobretot, sobretot, cal recordar que sense Nadales no hi ha Nadales. Així que ja podeu ser partits a preparar la vostra.

Back To Top
Search