Skip to content

Durant el mes d’agost s’han eliminat una vintena de fuites a la xarxa d’aigua de Manacor

“Durant el mes d’agost s’han eliminat prop de vint fuites de la xarxa de subministrament d’aigua amb les intervencions setmanals que s’han fet en els barris de la zona nord de la ciutat”. Així ho ha explicat Francesc Grimalt, el gerent de la SAM, l’empresa municipal que gestiona la captació i el subministrament d’aigua i que ha posat en marxa enguany una campanya de detecció i reparació de fuites.

Durant el mes de setembre aquesta tasca continuarà el proper dimarts dia 6 a la zona de Baix des Cós, i ocasionarà talls d’aigua en alguns carrer. Les intervencions afectaran el sector del carrer de ses Parres, on s’han localitzat dues importants avaries. I és que des de la SAM ja fa uns mesos que se cerquen les fuites d’aigua de les canonades amb un aparell detector que funciona per sons.
Durant el matí de dimarts dia 6 de setembre es tallarà l’aigua al sector XI, la zona limitada per les avingudes Portugal, del Parc, Baix des Cos i el carrer Oviedo.
A més dels anuncis que es publicaran a la premsa i les xarxes socials de l’Ajuntament de Manacor, es repartiran avisos pels habitatges i locals afectats amb uns dies d’antelació.

L’objectiu és revisar cada any un deu per cent de la xarxa
“Hem dividit Manacor per barris i sectors perquè aquest estiu ha començat una campanya eficient i ordenada de detecció i reparació de fuites en les canonades de distribució”, ha comentat la regidora presidenta de la SAM, Maria Antònia Sansó. “El nostre objectiu és revisar i arreglar cada any un deu per cent de la xarxa de distribució de l’aigua”. A més, amb el mapa sectoritzat per barris de les canonades de distribució d’aigua es podran instal·lar comptadors en cada sector per a poder controlar l’existència de pèrdues d’aigua en el futur.

Back To Top
Search