skip to Main Content

El Conectabalear Club Voleibol Manacor es classifica per a la Copa del Rei

L’equip manacorí es classificà amb una victòria per 3-1 sobre el Cisneros Alter Tenerife. Dia 16 de desembre jugarà al poliesportiu Miquel Àngel Nadal la segona volta contra el Grupo Herce Soria.

El ConectaBalear Club Voleibol Manacor assegurà la seva participació a la Copa del Rei amb una victòria per 3-1 sobre el Cisneros Alter Tenerife. Sota la direcció d’Alexis González, l’equip va dominar el partit fins al tercer set, on els visitants van reorganitzar la seva defensa i van trencar el bloqueig local. Amb Calvo, Romaní i Liu destacant en el quart set, els manacorins van aconseguir revertir el marcador. La cohesió grupal va ser clau en aquesta treballada victòria que els va donar l’accés a la Copa del Rei.

El primer set va ser igualat fins que Manacor es va desmarcar 8-5 amb Romaní i Martín. Els tinerfesos van igualar el partit 19-19 amb una lectura intel·ligent del bloqueig manacorí, però el saque de Calvo va ser decisu 25-23. En el segon set, el CVM va liderar amb un atac precís 7-4, pressionant la recepció visitant. Tot i els esforços dels tinerfesos, els locals van tancar el set a favor 25-22. Al tercer set, el Manacor va mostrar imprecisions defensives, permetent que Tenerife es situés per davant 6-8. Els errors manacorins no es varen poder esmenar i els visitants van guanyar el set 22-25. El quart set va veure el Tenerife trencar el bloqueig local 4-8, i es mantingué lleugerament per davant fins que el servei directe de Calvo va igualar el marcador 18-18. Això va ser un punt d’inflexió i desestabilitzà la dinàmica dels tenerifencs i, finalment, donà la victòria als locals 25-23.

El tècnic de l’equip ha declarat que valora molt positivament els fets, atès que “l’objectiu que cercàvem era classificar-nos per a la copa”, però, afegeix, “nosaltres en volem més, volem acabar més a dalt: els somnis no són impossibles i anam a totes”.
El proper dissabte 16 de desembre, el ConectaBalear jugarà la segona volta contra el Grupo Herce Soria a les 18.00 hores al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal. Segons l’entrenador, aquest partit suposarà un repte perquè “el Soria va segon a la taula de posicions, però ve de perdre amb el Cisneros”. Ha afegit que “segurament serà un partit molt igualat, però nosaltres estam en un molt bon moment i jugam a casa, ho hem d’aprofitar”.

Quant als objectius de la resta de la temporada, González apunta que “el més immediat és cercar una bona posició, com he dit, i mantenir-nos-hi, i si podem pujar, millor”. Després, es marquen la fita “d’entrar als play-offs i, a continuació, ja comença un altre torneig a part, que són els vuit millors”. L’equip de Manacor haurà de posar-hi tota la força per superar els obstacles que es van trobar al partit d’anada, on van perdre ràpidament davant dels sorians. “Anirem a cercar la victòria”, ha conclòs González.

Back To Top
Search