Skip to content

El tast de vins de la DO Pla i Llevant enceta els actes de la Setmana Cultural del Vi

Dissabte 25 de maig horabaixa, el Parc Municipal s’omplí d’amics e amants de la beguda més emblemàtica de la cultura mediterrània. El plantejament de l’acte és senzill: per 15€, hom pot anar tastant els vins que se li ofereixen, a més de degustar diversos productes gastronòmics locals; i, si agrada, naturalment, es pot adquirir el vi que s’ha tastat.

Participaren de l’esdeveniment 10 cellers de la DO Pla i Llevant i hi assistiren unes 2000 ànimes. Entre sorteig i sorteig de lots de vi, amenitzà la vetlada el duo de músics manacorins Roger Pistola i Jorra Santiago. Joan Margenats, representant de la Confraria de Tastavins, ha declarat al Cent per Cent que “va ser un èxit, que hi va haver una gran assistència de públic”, com bé mostren les imatges que il·lustren aquesta peça. D’altra banda, comenta que “els assistents varen comprar més vi que mai, als cellers”. Finalment, Margenats ha volgut destacar “que l’Hipercentro Manacor va tornar a aportar el menjar amb productes de la millor qualitat”.

Tot apunta, doncs, que aquesta cita amb els vins de la DO Pla i Llevant continuarà estant subratllada a les agendes de molta gent, i es consolidarà com un acte imprescindible de la Setmana Cultural del Vi.

Back To Top
Search