Skip to content

Els indis de Crist Rei tornaran a trenar demà el barri

Els indis, juntament amb els dracs de l’esplai i el gegant de Don Llorenç Bonnín, sortiran a ballar demà en el marc de festes de Crist Rei. Asseguren que ja ho tenen “tot a punt” i que porten assajant dos mesos “perquè enguany no ens volem equivocar cap vegada” i afegeixen que “ara només cal que els veïnats comencin a engalanar els carrers i a esperar-nos als portals, com han fet tots aquests anys”.

I és que enguany ja farà 29 anys que surten a ballar els indis sense interrupció, després que el 1986 es recuperessin. Quasi tres dècades de cultura popular en què els més joves han trenat un barri actiu i dinàmic i que sumat a les danses dels cossiers i els moretons són un dels emblemes del poble.

La ballada de demà serà a partir de les 19h pels carrers de la barriada i començarà al pati de la parròquiaA més, conviden també als antics balladors a fer un ball per rememorar els seus anys de trenes. Finalment, farà el pregó de festes Mossèn Francesc Vicens i posteriorment hi haurà sopar de llonganissa i botifarró per part de l’Associació de Veïns.

Back To Top
Search