Skip to content

Els infants i els joves de Manacor converteixen el centre de vianants en un Gran Circ en motiu de les Fires i Festes

Els nins, les nines i els joves s’han convertit durant el capvespre d’aquest divendres en feres, domadors, bufons, pallassos, faquirs, bruixots, trapezistes o forçuts per tal de muntar l’espectacle més nombrós i fantàstic de la història del circ a Manacor. Així el Gran Circ Manacorí ha ofert als més joves un espai de lleure i de festa però, sobretot, un espai de trobada i de participació en una de les festes més populars de Manacor: les Fires i Festes.

Enguany el capvespre infantil ha comptat amb el fil conductor del circ per afavorir la participació de nins, nines i joves. La intenció ha estat convertir el centre de la ciutat en un Gran Circ Manacorí i fer que els nins i nines en siguin els seus protagonistes. Així, els infants de zero a tres anys, que han lluït camisetes blanques, i els pares i mares que els han acompanyat s’han convertit en nanets i follets. Els nins i nines de 4 a 8 any, amb camisetes grogues, s’han convertit en feres; els de 9 a 11 anys, amb camisetes verdes, han fet de mims, bufons i pallassos. Els joves de 12 a 14 anys, amb camiseta vermella, s’han transformat en faquirs, malabaristes i trapezistes i els més grans, els joves de 15 a 17 anys, amb camiseta blava, han participat en una gimcana al voltant del món del circ.

A partir de les 17.30 els participants s’han concentrat a sa Bassa i després de la crida del director del Gran Circ Manacorí, han començat els tallers. Malabars, maquillatge, disfresses, equilibrismes, trapezistes, circs de puces, animals de paper i moltes més opcions han donat forma als elements més típics del món del circ i han fet omplir Manacor d’il·lusió, alegria i bulla.

No ha estat fins devers les 20 h que tots els participants han iniciat el passacarrers pels carrers Amargura, Pius XII i que ha acabat a la plaça de sa Bassa. Allà ha tingut lloc el final de festa, que ha comptat amb la participació d’artistes professionals de Manacor que han dirigit i han acompanyat els nins, les nines i els joves que han participat en el Gran Circ Manacorí.

Back To Top
Search