Skip to content

Emotiva rebuda als ballarins de 9Ritme

Diumenge passat es va dur a terme a París la gala final del certamen Vive tu sueño. L’acadèmia de ball 9Ritme de Manacor, dirigida per Miki Galmés, hi participava amb tres grups: un de categoria infantil, un de categoria júnior i un de categoria Premium, d’adults.

Els resultats foren molt bons, ja que els tres grups quedaren en posicions destacades en les respectives modalitats. El grup d’adults va aconseguir el primer lloc. Els infantils quedaren tercers i els júniors quarts.

Recordem que, entre els tres grups, eren un total de trenta-tres ballarins els que prengueren part a la gala. Però l’expedició cap a París va desplaçar més de setanta persones, entre familiars, amics i ballarins.

Dimecres tornaren a Manacor i varen tenir una arribada molt emotiva, ja que molta gent els va anar a esperar amb pancartes. No hi faltaren les abraçades ni llàgrimes d’emoció. Parlam amb alguns dels protagonistes. Cèlia forma part del grup d’adults: “Ha estat una passada, una experiència molt emotiva…” Juanma també és del grup d’adults: “Nosaltres hi anàvem a participar, quan varen dir els resultats i ens varen anomenar com a primers gairebé vàrem caure de les grades”

En Jaume és del grup infantil, té nou anys i balla d’ençà que en té quatre: “Va ser molt divertit, ens ho vàrem passar molt bé”. La seva mare diu: “Estàvem tots emocionadíssims, la veritat és que els tres grups ho varen fer molt bé, varen treure tota la força que tenien.”

Back To Top
Search