skip to Main Content

“Hem hagut de dir que no a clients, sobretot a l’agost”

Una de les opcions més còmodes pels turistes a l’hora de moure’s per Mallorca és la de llogar un vehicle. Una opció que es consolida any rere any, tal com s’ha pogut observar a les carreteres de l’illa aquests darrers mesos. De fet, Mateu Català, copropietari de Cronomotor, assegura que “aquesta temporada hi ha més demanda que l’any passat i, a més, hi ha més demanda que oferta”, “hem hagut de dir que no a clients, sobretot al mes d’agost”.

Això, en part, també es deu a la dificultat dels concessionaris d’aconseguir cotxes nous, el que els aboca a tenir una flota més reduïda. Ara bé, comenta l’empresari, que “mentre no hi hagi xips, ho tendrem complicat”.

Amb tot, el balanç de la temporada turística per a Català és positiva per la gran demanda que han rebut, però també pels canvis que s’han viscut al sector. Per una banda, diu que els residents han llogat els vehicles per mesos. I, per l’altre costat, han notat un increment en “la venda de cotxes de segona mà durant el juny, juliol i agost a estrangers residents que no volen pagar les barbaritats de lloguer”.

En aquest context, Català reconeix que a Manacor els “salva” el fet que hi ha moltes cases rurals destinades al lloguer vacacional.

Back To Top
Search