skip to Main Content

“Innovate to Create” a l’IES Mossèn Alcover: La Mostra de Teatre Escolar 2017 inclourà participació internacional

 

El Projecte multilateral Erasmus + “Innovate to Create” ha tengut la primera trobada a Manacor. Aquest projecte, dirigit al camp de la creació teatral, musical i audiovisual té com a principal objectiu introduir els alumnes dins el món professional, la planificació d’activitats artístiques i l’ús de les tecnologies digitals en la creació artística.

Els instituts participants són Regent High School (Londres), ING Bertha von Suttner (Kaiserslautern, Alemanya),  Kodolanyi Janos Kozepiskola es Kollegium (Székesfehérvár, Hongria) i l’IES Mossèn Alcover de Manacor.

Escola Mallorquí

Com que el projecte planificà la participació a la Mostra de Teatre Escolar 2017, els professors visitaren el Teatre  de Manacor i foren rebuts per la regidora Antònia Llodrà Brunet. En la trobada es va incloure la visita a entitats tan presents dins la vida cultural de Manacor com l’Escola Municipal de Mallorquí i la Institució Mossèn Alcover.

Com a mostra de les seves habilitats musicals, alguns d’ells participaren en les classes de castanyetes. Així mateix, la visita guiada a la Institució Mossèn Alcover de dia 17 fou l’acte que tancà les jornades de coordinació d’aquestes escoles.

L’IES Mossèn Alcover preveu la primera visita d’estudi a Kaiserslautern (Alemanya)  per a l’abril del 2016.

Back To Top
Search