Skip to content

La ballarina Sara Calero arriba a Sa Màniga

L’Auditori de Sa Màniga acollirà el pròxim dissabte 29 d’abril, a partir de les 20.30 h, l’espectacle “La finitud” de la companyia de dansa madrilenya Sara Calero.
Calero és una de les principals referències actuals en la renovació de la dansa espanyola i el ball flamenc. Premiada al Certamen Coreogràfic de Madrid com a artista excel·lent i al Festival de Jerez com a artista revelació, Sara Calero parteix d’una sòlida formació clàssica i de la seva experiència com a primera ballarina i solista en companyies tan significatives com el Ballet Nacional d’Espanya, la Companyia Andalusa de Dansa, la Companyia d’Antonio Márquez o Companyia Ibèrica de Dansa. El seu talent ha brillat també amb primeres figures del cant flamenc com Carmen Linares o Esperanza Fernández.
L’espectacle parteix de la reflexió que l’ésser humà és l’única criatura amb consciència de la finitud. “Aquesta condició converteix la mort en un pacte amb la vida. I viceversa. Però aquesta angoixa primigènia que emergeix de l’efímer alberga, però, el secret de la felicitat” expliquen a la sinopsi de l’espectacle.

Back To Top
Search