Skip to content

La delegació manacorina de l’OCB convoca els socis per completar la directiva

La junta directiva de la delegació manacorina de l’OCB, presidida per Jordi Caldentey, ha convocat per al pròxim 23 de setembre una assemblea de socis a les 19:30 en primera convocatòria i a les 20 en segona, al seu local del carrer de Jaume II.

L’assemblea té com a únic punt de l’ordre del dia la renovació de la junta directiva. Cal recordar que la junta presidida per Caldentey va entrar en acció fa poc més d’un any i han duit a terme una línia continuista respecte de la directiva anterior, presidida per Jaume Riera. Tanmateix, s’hi ha conegut un nou toc, en les activitats proposades.

Després d’un any de feina, s’han produït algunes baixes a la directiva actual, i és per això que convoquen els socis a aquesta assemblea. Els socis interessats per entrar a formar part de la junta directiva s’hi poden posar en contacte a través de l’adreça electrònica ocbmanacor@gmail.com.

Acte seguit se celebrarà un sopar de socis al bar Ca’n Lliro, l’assistència al qual s’ha de confirmar a la mateixa adreça electrònica abans del dimarts dia 20 de setembre. El preu serà de 15 €.

 

Back To Top
Search