Skip to content

La II Fira de la Formació i l’Ocupació serà dia 3 i 4 de maig

20 empreses de Manacor oferiran 180 ofertes de feina i els interessats s’hauran d’inscriure als estands que posaran al parc municipal

La II Fira de la Formació i l’Ocupació de Manacor serà els pròxims 3 i 4 de maig al parc municipal de 9.00 h a 14.00 h. Reunirà a 28 entitats de foment de la formació, 20 empreses i nou instituts. Així ho han anunciat aquest dimarts en roda de premsa el director general de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou; el director general de Formació Professional, Antoni Baos; el batle del municipi, Miquel Oliver; i la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa.

L’objectiu d’aquesta és millorar la situació laboral dels desocupats i donar a conèixer tota l’oferta formativa que hi ha al Llevant de Mallorca. Per això, a part dels estands que posaran les diferents entitats i institucions, també hi haurà una cuina perquè l’alumnat de l’Escola Balear de Turisme puguin fer una demostració culinària.

Es tracta d’una fira pensada per “tothom”, segons ha dit Hinojosa. Ara bé, ha insistit que “els instituts hauran de fer molta difusió perquè venguin els alumnes que no tenen clar el seu futur, però també les persones derivades de les entitats que es troben en recerca activa de feina”.

Ofertes de feina

Per tot això, les 20 empreses que participaran en la fira oferiran un total de 180 ofertes de feina. “Tant de bo puguem acabar dia 4 amb les ofertes esgotades”, ha desitjat la delegada de Desenvolupament Local.

Les persones interessades ja poden consultar les ofertes a través del codi QR que hi ha als cartells informatius. Ara bé, no es poden inscriure. Ho hauran de fer dia 3 i 4 de maig als estands que hi haurà instal·lats al parc municipal.

Aposta per l’FP

A part de les ofertes de feina, les persones assistents també podran conèixer de primera mà les ofertes formatives existents al Llevant de l’illa. Entre elles, en destaquen els graus de Formació Professional per tal d’arribar a tot l’alumnat que no té clar el seu futur més immediat.

De fet, Pou ha apuntat que “és important remarcar que per una millor ocupació hi ha d’haver formació”. I Baos ha afegit que “ens jugam el present i el futur dels alumnes i dels que necessitem requalificar”.

Així mateix, el representant de CCOO que hi havia a la presentació, Gustavo Magro, ha apuntat part d’aquestes ofertes estan enfocades a feines no relacionades amb el turisme. Cosa que contribueix, ha dit, a “l’inici de model desestacionalitzat”.

Back To Top
Search