skip to Main Content

La innocentada del nou “casal dels moixos” a Majórica rep nombrosos comentaris

N’hi hagué per a tots els gusts. Ahir dematí a primera hora Cent per Cent publicava la seva innocentada. La notícia feia referència a la creació d’un casal d’acollida per a moixos al solar de l’antiga fàbrica de perles de Majórica.

Hi hagué un bon grapat de lectors que comentaren la informació pensant-se que era certa. D’altres, en canvi veieren tot d’una que es tractava d’una notícia publicada el 28 de desembre. “Tenint en compte el dia d’avui, esper que no sigui una broma de mal gust”, deia una lectora, que rebia per resposta d’una altra: “Amb l’Ajuntament d’araa, que no té empatia ni pels moixos ni per qui els cuidam, segur que és una innocentada”. Ana Conde, de Moixos de Manacor, matisava: “És una broma, però no de mal gust, és una crítica a la realitat”.

Una altra afegia que “l’altre dia passant per allà vaig pensar que seria un lloc ideal com a casal de joves, amb espai cobert i a l’aire lliure per a tot tipus d’activitats” i també n’hi havia una que irònicament deia que “moixos no, una granja de polls que canten tota la nit ja funciona de fa mesos”.

Les referències a la manera de gestionar aquesta qüestió per part de l’Ajuntament foren una constant: “Impossible, l’Ajuntament actual odia els moixos. Manacor és un poblet i tothom ho sap”. O, amb més ironia: “Es veia a venir, és sabut de tothom la gran estima que té el delegat de Medi Ambient pels animals i pels moixos en particular”.

En tot cas, molts d’anys a tothom, i bones festes!

Aquí la podeu llegir:

Manacor destinarà el solar de la via Majòrica a un casal per a la protecció dels moixos del carrer

Back To Top
Search