Skip to content

La quarta edició de La Garangola comença dia 26 d’abril amb les primeres eliminatòries a l’Escola de Mallorquí

La Garangola, aquell concurs que va començar d’una manera tímida i com una prova l’any 2013, enguany arriba a la quarta edició i amb un bon èxit de participació. Catorze instituts de secundària d’arreu de Mallorca s’han inscrit per participar en La Garangola 2016. Més de cent alumnes es disputaran en grups les eliminatòries fins arribar a la final del concurs, que se celebrarà dissabte dia 14 de maig a les onze del matí al Teatre de Manacor.

Un total de 112 alumnes de 1r de batxillerat de diferents centres es desplaçaran fins a l’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor per respondre preguntes que serveixen per fomentar el coneixement de l’entorn social i cultural i l’ús de la llengua catalana. Dimarts que ve, dia 26 d’abril, comencen les primeres eliminatòries amb l’IES Mn. Alcover contra l’IES Sta. Margalida i l’IES Llorenç Garcias i Font (Artà) contra l’IES Porto Cristo.

Des de l’Escola Municipal de Mallorquí volen “donar les gràcies a les institucions i empreses implicades en temes educatius i culturals que col·laboren amb el concurs”, manifesta la directora Emma Terés. En aquesta edició el Teatre de Manacor dóna deu entrades per a una funció, que juntament amb el sopar per a deu persones que la Creperia Sa Bassa dóna al concurs, constituirà el trofeu de l’equip guanyador de La Carangola 2016. L’equip finalista del concurs se’n durà les memòries USB que gràcies al Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor i també un lot de material escolar que donarà la impremta Leo. A més Caixa Colonya col·labora en el concurs amb les camisetes dels concursants.

Des de l’Escola Municipal de Mallorquí també volen agrair la tasca dels professors, caps d’estudis i directors dels centres de secundària que s’interessen i s’impliquen en el concurs, que enguany són: IES Puig de sa Font (Son Servera), IES Sineu, IES Manacor, IES Marratxí, IES Felanitx, IES Mossèn Alcover, IES Capdepera, IES Berenguer d’Anoia (Inca), IES Porto Cristo, IES Sta. Margalida, IES Binissalem, IES Llorenç Garcias i Font (Artà), IES Albuhaira (Muro) i IES Guillem Cifre de Colonya (Pollença).

Back To Top
Search