skip to Main Content

L’Ajuntament arreglarà vint-i-set carrers del municipi abans que acabi l’any

L’Ajuntament de Manacor destinarà 1.396.000 euros a la millora de 27 carrers del municipi abans que acabi l’any. Les obres ja han començat als carrers Pere Llull, Rector Caldentey, Batle Amer i Esperança.

En aquests 4 carrers i al carrer Pare Andreu Fernández, a Manacor, i també en els carrers Sureda i Bordils de Porto Cristo “està previst renovar les voravies, el ferm viari, el sistema de clavegueram i la xarxa d’aigües netes”, aclarí el balte de Manacor, Pedro Rosselló. A més, “mantenim acords de col·laboració amb les empreses que han d’instal·lar noves canalitzacions perquè aprofitin les obres que promovem des de l’Ajuntament i n’assumeixin una part per no haver de tornar a obrir-los”, apuntà el regidor de Serveis Generals, Joan Sagrera, divendres durant la visita a les obres. La intervenció en aquests carrers té un pressupost de 946.000 euros.
La regidora d’Urbanisme, Bel Febrer, a més, remarcà que “amb aquestes obres feim accessible a tothom l’espai urbà perquè les voravies s’eixamplen per permetre el pas de persones amb mobilitat reduïda que necessiten cadires de rodes”.

Millora del ferm
A part de les millores integrals de carrers esmentades, també està previst millorar els desperfectes en el paviment asfàltic o les voravies de 19 carrers o trams de carrers. Aquestes obres afectaran els carrers del Carril, Sant Antoni, Lepant, València, Pilar, Sant Rafel, Formentera, Rei Sanç, Comtessa, Fàbrica, Sebastià Rubí, Guillem d’Efak, Unió, Sales, Ecònom Pere Bonnín, l’avinguda dels Pins de sa Torre, el passeig del Ferrocarril i la plaça de Madrid.
Segons apuntaren des de l’Ajuntament, “per arreglar aquests carrers i vies s’invertiran uns 450.000 euros, i les obres estaran acabades abans que acabi l’any”. Aquestes obres, amb càrrec al pressupost municipal, formen part de les inversions sostenibles, que permeten invertir el superàvit pressupostari dels exercicis passats en obres de millora del municipi.
Per evitar molèsties als veïnats, tots aquells que comptin amb una cotxeria o un aparcament que quedi inutilitzat durant les obres “podran sol·licitar una tarja per poder fer servir de franc els aparcaments municipals durant les obres”, explicà la presidenta de la SAM, Maria Antònia Sansó. A més, els veïnats afectats dels carrers amb zona blava que tenguin aparcament privat podran triar entre deixar gratuïtament els cotxes a l’aparcament municipal o utilitzar una tarja de resident per no pagar per aparcar en zona blava. En qualsevol cas els veïnats interessats hauran d’acudir a la seu de la SAM, a l’edifici municipal del carrer Major, per poder tramitar les targes que podran fer servir només durant el temps que durin les obres.

Back To Top
Search