Skip to content

El manacorí Jaume Mesquida ha estat guardonat amb el premi Ciudad de Alcalá de poesia

El manacorí Jaume Mesquida va rebre diumenge passat el premi Ciudad de Alcalá de poesia per la seva obra “El fuego helado”, que va ser elegida pel jurat entre les 453 obres presentades. Mesquida va rebre el guardó al costat del cineasta aragonès Carlos Saura, que encapçalà l’elenc de guardonats i recollí de mans del batle de la ciutat, Javier Rodríguez Palacios, el Premi de les Arts i les Lletres, el premi honorífic més important que atorga la ciutat. Els premis es lliuraren al Teatro Salón Cervantes, com es fa cada any, coincidint amb el dia en què es commemora a Alcalá de Henares el bateig de Miguel de Cervantes.

La mestra de cerimònies va ser l’actriu establerta a Alcalá de Henares Yolanda Arestegui, que presentà la resta de premiats. El Premi d’Arts Audiovisuals va ser per a Alberto Capó; el de Fotografia va ser lliurat a Alfonso Legaz; Rodolfo Piovera recollí el Premi de Narrativa; i el Premi d’Investigació Històrica se l’endugué Enrique José Fernández Tapia.
Els Premis Ciudad de Alcalá han celebrat enguany la seva quaranta-setena edició, i segons els seus impulsors, l’Ajuntament d’Alcalá, des de la seva fundació, “els guardons s’han distingit per la seva decidida aposta per la qualitat i pel foment de les diferents disciplines artístiques”.

Back To Top
Search