Skip to content

El SonServeraClown celebra el seu desè aniversari amb algunes de les millors propostes d’humor de l’Estat

Ja arriba l’edició 2017 del Festival d’Humor ‘SonServeraClown’, “amb propostes d’humor per a totes les edats que “faran tremolar Son Servera… de rialles”, asseguren els organitzadors. Algunes de les millors propostes d’humor de l’Estat es representaran a Son Servera des del 27 d’abril fins al 7 de maig, en un festival que a més està d’aniversari, perquè ja compleix 10 anys.

Recordem que aquest Festival va néixer el 2007 amb la intenció de ser el cicle representatiu i característic del nou Teatre La Unió de Son Servera. Així com en d’altres pobles ja tenien les seves fires i mostres de teatre, l’aposta d’una mostra professional de clown i d’humor tant per a adults com per a infants era una idea innovadora, ja que no eren propostes molt programades a l’illa. I d’ençà la primera edició el 2007, ja hi han participat en aquests deu anys de vida companyies i artistes d’arreu de l’Estat i també arribats gairebé de tot el món, a més de les millors propostes de Mallorca.

Programació
Enguany la diversió començà amb un festivalet per a les escoles i escoletes el dijous 27 i divendres 28 d’abril en què podran gaudir de dos espectacles de la companyia catalana Festuc Teatre: Mr. Parfum i El carretó dels contes de Sant Jordi.

I el programa general per a tots el públics s’enceta el divendres 28 a les 21 hores al teatre amb la millor companyia de teatre d’humor de l’Estat espanyol: Yllana, arribada des de Madrid i que presentarà l’obra Brokers, un retrat del salvatge i irreverent món de les altes finances, del luxe i dels diners. Una obra absurda, increïblement corrupta i viciosa. D’altra banda, el dissabte 29 d’abril a partir de les 16.30 h a la plaça de Sant Joan es representaran dos espectacles de carrer. La Tal (Catalunya) presentarà The incredible box, “l’espectacle més gran de tots els temps que es converteix… en l’espectacle més ridícul de tots els temp”, anuncia la companyia. Una obra que ha recorregut els millors festivals d’humor de tot Europa.  I a continuació Los Excéntricos (Catalunya/França) muntaran el seu peculiar The Melting Pot Pourri. Aquesta companyia ha rebut, entre d’altres, el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Publicitat

Les propostes de carrer continuaran el diumenge 30 a les 12 h a la plaça de Sant Joan amb l’animació de la incombustible Maria Bimbolles, personatge infantil televisiu de Mallorca. I com a cloenda del Festival i de l’aniversari, el diumenge 7 de maig a les 19 hores, un clàssic ja del teatre, l’humorista de l’illa i un referent ja dels monòlegs d’humor, Agustín El Casta, amb un nou espectacle en què desplegarà els seus darrers números còmics per riure’s de l’essència de l’ésser masculí.

Back To Top
Search