Skip to content

L’oposició té visions diferents sobre les modificacions de l’avinguda de Baix del Cos

Catalina Riera: “Hi ha hagut manca de planificació i el resultat ha estat un caos”

“Nosaltres pensam que és necessari ampliar les zones d’aparcament de manera que es faciliti l’accés al centre, i aquesta de Baix del Cós pot ser una mesura que va en aquesta línia”, explica la cap de llista d’El Pi Manacor, Catalina Riera. Ara bé, per solucionar la problemàtica creu que el pla d’actuació hauria de ser “més ambiciós”. Amb tot, proposa que els romanents de tresoreria s’utilitzin per incloure “un pla per adquirir solars o edificis en ruïna i convertir-los en aparcaments superficials” en el pla de mobilitat.

Tot i això, no aprova les maneres amb què s’ha executat aquest canvi de sentit i l’ampliació d’estacionaments a les dues parts. “Crec que hi ha hagut manca de planificació i el resultat ha estat un caos circulatori”, diu Riera.

Antònia Llodrà: “A una avinguda amb tantes travessies es feia difícil creuar”

Antònia Llodrà, d’AIPC, assegura que per posar punt final a la manca d’aparcament i problemes de trànsit al si de tot el municipi,  és essencial “tenir un transport públic en condicions”. “Agafar un tren des de Porto Cristo per anar a Palma és complicat, i quan ets dins el cotxe ja tires cap a Ciutat”, explica. Però mentrestant, entén que les mesures com la presa en aquests moments a l’avinguda de Baix del Cós de Manacor són “positives perquè a una avinguda amb tantes travessies es feia difícil creuar i ara, un únic sentit, permetrà que no hi hagi tants de topaments als cantons”.

Això sí, Llodrà recorda que estaria bé aplicar aquest sistema a altres carrers de tots els nuclisurbans del municipi.

Maria Antònia Sansó: “La mobilitat de Manacor necessita mà de metge”

Al seu torn, Maria Antònia Sansó afirma que des del Partit Popular tenen “mal valorar si és bona o no” la decisió de fer l’avinguda de Baix del Cós d’una direcció. “Ens dona la sensació que de les mesures puntuals que s’han pres no s’han estudiat”, comenta. I
es demana si “perjudicarà el carrer d’Artà, al carrer de les Parres o a na Camel·la”. Aprofita per recordar que “la circulació de Manacor necessiten mà de metge”. Té la convicció que les actuacions “s’han de fer de manera estudiada”, però no tenen
constància que al municipi s’hagi fet estudi. Reitera que en matèria de mobilitat s’han de prendre un conjunt de decisions planificades i “no ha de ser prova i error com les darreres modificacions fetes a Manacor”, afirma Sansó.

Back To Top
Search