skip to Main Content

Modern York, el nou projecte personal del músic Joan Puerto

El músic Joan Puerto estrena projecte. Sota el nom de Modern York fa pocs dies ha sortit a la llum amb un nou EP que ja es pot escoltar a diverses plataformes i que porta per nom It gets better from here.
Tal com explica Puerto, es tracta d’un projecte completament lligat al naixement de Brood Collective, un col·lectiu de producció artística format per Puerto; el productor audiovisual Biel Balaguer i la comunicadora cultural i mànager, Maria Aguiló i amb el qual volen crear un “espai de suport entre artistes i professionals”.

“La música que es pot escoltar a l’EP és el resultat d’allò que faig tancat a la meva habitació” diu el músic mentre afegeix que és quelcom “molt personal perquè li agrada que “soni exactament el que hi ha dins el meu cap”. Així i tot, explica que la música del directe és diferent, “ja que els elements electrònics no hi són” i es tracta d’una proposta amb una banda completa: “Ja no és el resultat de la meva veu sinó de la veu de cinc músics diferents, cada un amb una forma diferent de plasmar les seves idees i això és el que més m’agrada” diu Puerto. A més, segons l’artista, aquest disc ha estat el fruit d’un procés de treball a llarg termini: “Sempre comença amb una idea simple com una melodia que em ve al cap quasi sempre, quan vaig caminant o al metro i la grav al mòbil” diu el músic. A partir d’aquí, fins que surt una cançó “poden passar dies, setmanes o mesos” fins al punt que “moltes vegades no record quan vaig gravar la melodia inicial”. “La melodia es queda dins el meu cap donant voltes, la pens i la planteig, inconscientment, de moltes formes diferents, fins que al final un dia decideix-ho posar-m’hi i el resultat que surt en les primeres hores de feina, és pràcticament el producte final” explica el músic.
Modern York farà el seu primer concert el pròxim dia 20 de desembre a Can Lliro i per aquest motiu, explica que “s’han pres la llibertat d’experimentar amb molts elements”. Així mateix, tot i que de moment no hi ha res tancat, Puerto explica que “tenen projectes en marxa” i no descarten dur a terme altres concerts.

Back To Top
Search