Skip to content

Mor als 71 anys Guillem Vadell, històric delegat sindical d’UGT a Manacor

 

Aquesta setmana passada va morir a l’edat de 71 anys l’històric delegat sindical d’UGT a Manacor Guillem Vadell. Durant dècades, Vadell va ser el cap visible d’aquest sindicat tant pel que fa a la relació amb els mitjans de comunicació com també pel que fa a la coordinació dels diferents representants sindicals als diferents comitès d’empresa de Manacor.

Vadell hagué de batallar en el temps amb les diferents crisis de Majorica i va ser una figura important en les diferents negociacions empresa, treballadors i institucions. Precisament, Guillem Vives, representant d’UGT dins el comitè d’empresa, i avui ja desvinculat del sindicat recordava aquests dies que “Guillem Vadell va ser una persona entregada a la defensa dels drets de les persones treballadores” i afirmava que després de la sortida de Vadell del sindicat a Manacor, UGT havia perdut molta de força a la comarca de llevant.

De fet, els darrers anys de dedicació de Vadell a UGT varen ser a les oficines de Palma. Des d’aquestes línies enviam el condol a familiars i amistats.

Back To Top
Search