Skip to content

Paula Asegurado, Ferran Montero i Joana Maria Llull, les novetats capdavanteres a la llista de MÉS-Esquerra

Se sabia que ahir vespre tenia lloc l’assemblea general de MÉS-Esquerra per ratificar la proposta de llista del batle Miquel Oliver. De fet, ja s’havia filtrat a alguns mitjans que la número dos de la llista seria l’empleada de banca Paula Asegurado, com així ha passat finalment.

A l’assemblea, a banda de validar la llista, també es varen aprovar els eixos principals del programa, que fan referència, segons nota remesa pel partit, “a un nou model urbà, un poble viu i amb autoestima i una administració més propera a la ciutadania”.

Segons expliquen des de MÉS-Esquerra “el partit s’ha fixat com a objectiu prioritari pitjar l’accelerador en l’acció de govern”.  El batle Oliver va fer balanç del mandat afirmant que “han estat quatre anys de molta feina, d’aprenentatges; ens queden moltes coses per fer”. “Tenim al cap com ha de ser el Manacor de les properes dècades; el nostre projecte és a mig i llarg termini i ara sabem millor com hem d’actuar”, va explicar Oliver.

L’assemblea va aprovar una llista electoral que “aspira a assemblar-se el màxim al poble que vol representar i que segueix la línia encetada el 2019 d’obrir la candidatura a la diversitat d’idees i experiències. Prova d’això és que la major part de la llista són persones independents i provenen de sectors professionals molt diversos”.

La llista estarà formada per Miquel Oliver, Paula Asegurado, Carme Gomila, Ferran Montero, Joana Maria Llull, Sebastià Llodrà, Mateu Marcé, Antònia Pujades, Paquita Hernández, Toni Duro, Francisca Contreras, Biel Font, Montse Amer, Moha Messaoudi, Sacry Larubia, Bel Maria Sureda, Manolo Oliver, Antoni Sureda, Maria Antònia Fonseca, Sebastià Grimalt, Maria Antònia Vadell, Neus Duran, Antoni León, Montserrat Nadal, Sebastiana Mascaró, Gonzalo Regusci i Maria del Mar Morales.

 

Back To Top
Search