skip to Main Content

‘Una volteta per Manacor’, la nova campanya de comerç

Presenta els i les comerciants del municipi a través de vídeos, però també inclou una fira d’estocs i el concert d’Anegats dia 11 de març. Les entrades per poder gaudir de l’actuació només s’aconsegueixen comprant a les botigues i tendes del municipi.

El departament de Comerç de l’Ajuntament ha posat en marxa ‘Una volteta per Manacor’, una nova campanya de dinamització del comerç local. Tal com ha assegurat la delegada de l’àrea, Maria Antònia Truyols, el plat fort serà el concert d’Anegats que tendrà lloc dissabte 11 de març al Parc municipal.

Serà la cirereta del pastís de la campanya. Abans, però, s’hauran duit a terme diferents accions, com ara una fira d’estocs el matí de dia 11 de març o la publicació de vídeos a les xarxes socials per donar a conèixer els comerciants del municipi.

A més a més, ‘Una volteta per Manacor’ arriba acompanyada de marxandatge. I és que s’han fet bosses de tela amb el lema.

Vídeos de comerciants

La part més densa de la campanya són una sèrie de vídeos on apareixen els i les comerciants de Manacor explicant qui són, què venen i per què hauríem d’apostar pel comerç local i de proximitat. L’objectiu és que la clientela conegui més de prop a les persones que trobam darrere els taulells cada dia.

Uns vídeos que agrupen els venedors per zones comercials. Per ara s’ha publicat el de la zona de la plaça des Cós i s’està enregistrant el de la zona de baix des Cós. La intenció, però, és fer el mateix amb totes les zones comercials dels diferents nuclis del municipi. Calculen que sortiran uns set o vuit vídeos del nucli de Manacor.

La campanya es traslladarà a Porto Cristo i a S’Illot a l’estiu.

El concert d’Anegats

Tal com s’explica a l’inici de l’article, el plat fort d’aquesta campanya, d’acord amb el que ha explicat Truyols, serà el concert d’Anegats i el DJ Jara dia 11 de març. La cosa que el fa diferent, i que fomenta el comerç local, és que per poder gaudir de l’actuació del grup mallorquí s’han d’adquirir entrades. Però no es fa per la via habitual, ja que no es poden comprar en línia ni a taquilla. Només es podran aconseguir si s’ha fet una compra de, com a mínim, 10 € a qualque tenda o botiga de Manacor, les franquícies i restauració en queden exempts.

Una vegada la compra feta, s’ha de guardar el tiquet i s’ha de bescanviar per una entrada a les oficines de l’Ajuntament. Només se’n donarà una per tiquet i es poden anar a cercar des de dia 17 de febrer fins a dia 10 de març.

Així mateix, Truyols ha recordat que el concert serà al Parc Municipal, que té un aforament màxim de 7.000 persones. Està previst que comenci a les 22.30 h i que s’allargui fins a les 2.30 h.

Back To Top
Search