skip to Main Content

Per les festes, a peu pel carrer de Ciutat

Durant aquests dies, i fins dia 20 de gener, només podran accedir al carrer els vehicles dels veïnats i els de càrrega i descàrrega.

L’eix cívic començarà a prendre forma amb el tall provisional del carrer de Joan Lliteres. L’Ajuntament durà a terme el tall del carrer Joan Lliteres, de Ciutat, del dissabte 21 de desembre al diumenge 20 de gener, és a dir, durant totes aquestes festes de Nadal i fins passat Sant Antoni.

Segons expliquen des de l’Ajuntament manacorí, es tracta d’una prova pilot impulsada per les regidories de Mobilitat, a càrrec de Sebastià Llodrà, de Comerç, a càrrec de Maria Antònia Truyols, i de Participació, a càrrec de Joan Gaià, destinada a impulsar el comerç i donar protagonisme als vianants, que guanyen metres d’espai públic.

Aquesta decisió “s’emmarca dins un model de govern que vol ser més amable amb el vianant, que ha de recuperar protagonisme enfront al vehicle motoritzat, i que té com a finalitat última completar l’eix cívic, que ha d’unir l’estació de tren amb el centre de la ciutat”. Això, amb el suport d’altres eines com és el cas dels aparcaments de plaça de Sant Jaume, en el qual les dues primeres hores són gratuïtes.

Durant els darrers dies, els responsables municipals han fet visites a una vintena de comerços per informar-los del tall i recollir propostes de millora. La resposta per part dels comerciants, segons el delegat de Mobilitat Sebastià Llodrà, ha estat en general positiva, i els comerciants resten a l’expectativa del resultat de la prova.

El carrer romandrà tancat les 24 hores del dia i només es permetrà el pas als veïnats i als vehicles de càrrega i descàrrega.

Back To Top
Search