Skip to content

El PSOE manacorí tanca files entorn de Pedro Sánchez

Cap de setmana tempestuós al PSOE, amb el colofó de la dimissió del secretari Pedro Sánchez, pressionat pels barons territorials encapçalats per la presidenta andalusa Susana Díaz.

La postura adoptada pel PSIB, amb Francina Armengol al capdavant ha estat molt clara, i ha estat també secundada per l’agrupació de Manacor. Amanda Fernández explicava a aquesta redacció que “així ho va fer saber Núria Hinojosa al Consell del PSIB aquesta setmana”. Fernández recordava també que “sempre hem estat devora Pedro Sánzhez, no sols per la persona, sinó també per la idea del no a Rajoy a la recerca d’un govern alternatiu i d’esquerra”. Fernández reconeixia que davant la situació creada “estam molt trists”, “perquè ens causa moltíssim de dolor una possible abstenció”.

Dissabte passat en el comitè federal hi havia Francina Armengol, Francesc Antich, Bel Oliver i els representants de Menorca i d’Eivissa. I tots, explica Fernández, “hi anaven amb aquesta mateixa consigna. El comitè va ser duríssim i en sortiren molt decebuts”.

Ara el partit queda en mans d’una gestora, “on tenim Francesc Antich, però on la majoria no donen suport a l’opció que nosaltres defensam”, que és, explica la líder socialista manacorina, “el de l’ideal socialista, i els nostres valors”

Tanmateix, Amanda Fernández reconeixia que “fan peresa unes terceres eleccions, però almenys tendríem la consciència tranquil·la”.

Fernández veu el PSOE profundament dividit, tant que “crec que hi podria haver un vot dividit en la investidura”.

Pel que fa al Govern Balear, la portaveu manacorina recordava les primeres reaccions de Podem i MÉS, demanant a Armengol que “blindàs segons quines millores”. I afegia que “a nivell d’aquí no afectaria, però si en el que vengui de Madrid, que és moltíssim”. Fernández acabà recordant també que “no em cap dins el cap la postura de Ximo Puig, tenint en compte les polítiques valentes que duen a terme al País Valencià”.

Back To Top
Search