Skip to content

La Rafa Nadal Academy s’inaugura amb l’absència dels regidors de Més-Esquerra i Volem

El tennista manacorí Rafel Nadal acompanyat del seu gran rival Roger Federer inaugurà ahir dimecres a Manacor la Rafa Nadal Academy by Movistar. L’acte comptà amb la presència de figures rellevants del món polític, econòmic i del tennis, i amb l’assistència de la família del tennista i els primers alumnes de la seva acadèmia.

Hi eren la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, i el president-executiu de Telefónica, José María Álvarez-Pallete. I també hi acudiren representants de l’Ajuntament, encapçalats pel batle Pedro Rosselló (PP), però no hi anaren tots els que havien estat convidats. Els regidors de Més-Esquerra rebutjaren la invitació en un acte simbòlic de protesta, “perquè no estam d’acord amb el tracte de favor que ha rebut aquesta empresa, per a qui es va fer una llei aposta” per construir en els terrenys de devora la Torre dels Enagistes. “Perquè el centre que havia de tenir una filosofia internacional, s’ha acabat convertint en un gimnàs i un hotel”. I “per no xerrar d’altres negocis de la família com els 300 xalets prevists al Pla General a la zona de Torre Florida”, explicà el regidor Joan Llodrà.
Qui tampoc assistí a l’acte va ser el representant de Volem Manacor, Carles Grimalt, en considerar que “els polítics no hi teníem cap feina a la inauguració, perquè la nostra funció no és donar suport a una empresa privada”.
A més del batle, també hi acudiren Catalina Riera (Pi), Miquel Perelló (Pi) i Joan Gomila (AIPC), com a membres de l’equip de govern, i la regidora Núria Hinojosa en representació del grup municipal del PSOE a l’oposició.
La Rafa Nadal Academy combinarà l’ensenyament del tennis i l’educació, i és “un somni fet realitat”, afirmà el tennista manacorí.
El centre esportiu consta d’una residència, 26 pistes de tennis terra batuda dura, un centre de ‘fitness’, dues piscines (una coberta i una descoberta), un camp de futbol 7, una pista poliesportiva i 10 pistes de pàdel. Al centre s’hi ubica també la Fundació Rafel Nadal i un museu de l’esport nacional i internacional que es nodreix de les donacions que realitzen els esportistes.
Durant l’acte, presentat pel periodista Michael Robinson, es va descobrir una placa commemorativa de la inauguració del centre esportiu i es va fer un recorregut per les instal·lacions.

nadal-3 nadal-2

Back To Top
Search