Skip to content

Somriu, diu. I somriuen

El projecte Som-riu no té aturall. El mural participatiu ideat per l’artista Sath i Aproscom Fundació ha donat per tancada la seva feina a Son Servera. Ara el pròxim mural, que s’espera que sigui el tercer d’una llarga sèrie que inclogui tots els municipis de la comarca, està pensat per a Capdepera.

El projecte Som-riu va néixer amb una doble motivació. D’una banda, millorar en l’ús de l’art com a eina terapèutica; i de l’altra, sensibilitzar i involucrar els ciutadans mostrant “la gran potencialitat dels alumnes” d’Aproscom.

El projecte ha estat possible gràcies a 113 aportacions de micromecenatge i la col·laboració de 35 empreses. Durant aquest temps, el projecte ha aparegut en 37 ocasions als mitjans de comunicació. També les xarxes socials hi han ajudat. La pàgina de Facebook del projecte compta amb prop de 2.000 seguidors, i s’hi han fet unes400 publicacions, que tenen un abast d’unes 3.000 persones cadascuna. El vídeo “Deja volar tus sueños” ha tengut 46.333 visites. A Instagram, es freguen els 300 seguidors.

En total, hi han pres part una setantena d’alumnes, sense els quals, de ben segur, res de tot això no hauria estat possible. Els professionals, les famílies i la població en general també hi han tengut un alt grau d’implicació.

Back To Top
Search