skip to Main Content

Reunió entre el Consorci de Transports de Mallorca i l’Ajuntament per la problemàtica de les aturades de bus

El nou servei d’autobus del Consorci de Transport de Mallorca ha augmentat les freqüències i les connexions i ha millorat els autobusos però també ha donat lloc a diverses problemàtiques relacionades amb les aturades de rambla Rei en Jaume i sobretot, els embussos davant del Molí d’en Polit.
A través d’una nota de premsa, l’Ajuntament de Manacor informà aquesta setmana que el delegat de Mobilitat de l’Ajuntament de Manacor, Sebastià Llodrà, sol·licità el passat mes d’agost una reunió amb el Consorci de Transports de Mallorca per donar resposta a la preocupació dels veïns de Manacor davant les molèsties que provoca l’aturada del bus del Transport Públic de Mallorca (TIB) a la rambla del Rei en Jaume, així com els embussos que es produeixen al carrer de Conies, davant l’aturada del Molí d’en Polit. La reunió, que ha tengut lloc aquesta setmana amb tècnics del Consorci de Transports de Mallorca, ha servit per traslladar aquesta preocupació i mirar quines solucions tècniques es poden trobar per tal de millorar el servei.
El delegat de Mobilitat, Sebastià Llodrà explica que “a Manacor comptam amb un nou sistema de busos que ens connecta millor i ens converteix encara més en capital de comarca” i afegeix que en cap cas els autobusos han de ser un problema sinó “part de la solució”. Així mateix però, afirma que no hi ha res tancat i que, per al moment esperen solucions tècniques concretes, que han d’aportar els tècnics del CTM TIB. De moment,tal com s’explica en la nota de premsa, Llodrà ha obtingut el compromís dels tècnics de Transports que aportaran solucions a les molèsties relacionades amb les parades. A més, a la nota de premsa afirmen que l’Ajuntament de Manacor rebrà les properes setmanes les propostes tècniques del CTM i les traslladarà als portaveus dels grups municipals perquè puguin ser consensuades.
Tot plegat sorgeix després de setmanes de queixes ciutadanes i també per part de l’oposició. La portaveu municipal, Maria Antònia Sansó es queixava a través d’una nota de premsa publicada a la web del Partit Popular de Balears del “caos que hi ha durant moltes hores del dia en les dues aturades” i reclamava un canvi d’ubicació de les aturades per evitar els embussos que “es creen d’ença que han canviat les ubicacions”. En aquest sentit, Sansó afirma que “s’ha creat un problema allà on no n’hi havia”.

Back To Top
Search