skip to Main Content

Sant Vicenç de Paül, millor fogueró per segon any consecutiu

Durant la diada d’enguany, un total de 120 foguerons han estat repartits arreu del municipi -a Manacor, Porto Cristo, S’Illot i Son Macià-, dels quals només 17 han participat a concurs. L’escola Sant Vicenç de Paül, ha repetit guardó tornant a quedar en la primera posició en el Concurs de Foguerons 2016 a càrrec del Patronat de Sant Antoni.

El segon premi, en canvi, ha estat destinat a Amics del Dimoni i el tercer a Es Dimonió el Pèl. Però la llista continua: la quarta posició ha estat reservada per Amics del Mallorquí, Sa Birra ha obtingut la quinta, La Salle la sexta, mentre que Cafeteria s’Hort quedava en sèptima posició, Crist Rei en octau lloc, seguit del bar El Porrón i Nou Ritme, que s’ha situat en el número deu del llistat.

Com a mencions especials, cal anomenar a la Cafeteria s’Hort, pel premi al millor contingut de gloses, a Es Dimonió en pèl pel guardó a millor qualitat artística i a Amics del Dimoni per la menció a la millor composició de la llenya.

La tradició dels foguerons continua embellint els carrers del poble i és part fonamental de la festa. Avui capvespre, mentre molts manacorins han seguit el recorregut dels dimonis, altres tants han optat per visitar aquestes obres artístiques. Pares i infants han omplert els carrers de Manacor, a peu o amb bicicleta, per visitar tots els foguerons abans que fossin cremats. Així mateix, s’ha pogut observar gent amb cavalls i altres bísties, tot i que enguany per primera vegada els itineraris a cavall han estat regulats i custodiats per la policia.

Back To Top
Search