Skip to content

Torna el ‘Manacor encantat”

La campanya centrada en les rondalles mallorquines arriba a la tercera edició amb noves figures i propostes per a dinamitzar el comerç local

Manacor Encantat amb les Rondalles mallorquines, la campanya de dinamització del comerç local de Manacor torna aquest 28 d’abril i fins al 13 de maig amb activitats i propostes relacionades amb les Rondalles recollides per Antoni M. Alcover. La campanya de dinamització comercial arriba enguany a la tercera edició amb activitats i propostes noves que se sumen a les dels anys anteriors.
Com cada any, s’instal·laran figures relacionades amb les Rondalles als principals carrers i places del centre de Manacor i les figures gegants estaran instal·lades pel 28 d’abril.
L’objectiu de la campanya de dinamització comercial Manacor Encantat amb les Rondalles és el de donar a conèixer el comerç local, de proximitat i el producte d’aquí.
Manacor Encantat amb les Rondalles donarà el tret de sortida el pròxim divendres 28 d’abril amb la xaranga Octava Alta a les 19 h a la plaça de sa Bassa. També hi haurà propostes per als infants, com el trenet de Manacor Encantat, que sortirà el 28 d’abril i el 12 de maig de 17.30 h a 20.30 h, i el 29 d’abril d’11 h a 13 h i de 17.30 h i 20.30 h de la plaça de Sant Jaume. Les persones interessades podran adquirir els tiquets comprant als més de 65 comerços adherits (es donarà un tiquet per cada 10 euros de compra). Una altra de les propostes per als més petits és la representació de la rondalla ‘La flor romanial’ per part dels alumnes de Primària del CEIPIEEM Simó Ballester dia 10 de maig a les 18 h al Claustre de Sant Vicenç Ferrer. Els Gegants de l’Associació Cultural de Sant Domingo sortiran el 29 d’abril i el 13 de maig a partir de les 17.30 h i recorreran els carrers i places del centre.
Una de les novetats “més importants i potents”, en paraules de la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, serà el videomapatge sobre les Rondalles que es projectarà damunt la façana de l’Església de l’Església dels Dolors amb l’actuació de la Banda Jove de Manacor. La primera sessió tendrà lloc dissabte 29 d’abril a les 20.45 h i es repetirà la projecció tres vegades més fins a les 22 h.
Finalment, ‘Manacor Encantat amb la gent jove’, un concert amb Dj Simonet i Dj Julian, a la plaça Ramon Llull dissabte 29 a partir de les 22 h.

Back To Top
Search