Skip to content

Triomf del Club Voleibol Manacor contra el Palma, amb una destacada actuació de Leandro Calvo

L’equip manacorí guanyà per 3-1 al Palma en un Miquel Àngel Nadal ple a vessar. La victòria pràcticament els assegura la permanència en la Superlliga.

El Manacor es va imposar al Palma, tot guanyant per 3-1 en un partit marcat per la brillant actuació de Leandro Calvo, el qual liderà l’equip amb 23 punts. En un duel crucial per a les seves aspiracions de salvació, el Manacor va demostrar determinació, ordre i cohesió en les seves accions tant en atac com en defensa.

Tot i un començament prometedor per al Manacor, amb bonn domini en el joc de bloqueig, el Palma va aconseguir retallar la diferència i mostrà una notable combativitat. No obstant això, els locals van mantenir el control del primer set i s’asseguraren la victòria, amb una darrera jugada magistral de Romaní.

El segon set va ser testimoni d’una igualtat màxima, amb tots dos equips lluitant per cada punt. Tot i això, el Manacor va aconseguir reprendre el seu millor joc gràcies a la precisió tàctica de Dixen i als potents atacs de Calvo, i tancaren el set victoriosos.
El Palma va reaccionar amb força en el tercer set, prengué l’avantatge i posà traves al Manacor. Tot i els esforços de l’equip manacorí, alguns errors en la recepció van permetre al Palma capgirar la dinàmica del joc i adjudicar-se el set amb una actuació sòlida.

Tot quedava per decidir en el quart set. El Palma, en un principi, va mantenir-se ferm i s’aprofità de les mancances defensives del Manacor per prendre l’avantatge. Però ja en els moments decisius del partit, el bloqueig del Manacor va tornar a emergir com a protagonista, capgirà el marcador i assegurà la victòria final manacorina.

Aquesta victòria és crucial, atès que el Manacor pràcticament s’assegura la permanència en la Superlliga i demostra el seu potencial en el panorama del voleibol regional. Ara, l’equip es prepara per al proper enfrontament, amb el Volei Villena Petrer, que tendrà lloc dissabte dia 2 de març a les 19.00 hores, al Poliesportiu Municipal de Villena (Alacant).

Maria Antònia Perelló, presidenta del Club, qualifica d’“agredolça” la victòria dels manacorins. Com explica, “era un partit delicat, decisiu per als dos equips, i un dels dos havia de caure. Però com que el Palma és un equip de la nostra mateixa comunitat i els tenim estima, ens sabia greu jugar-nos un possible descens justament amb ells”. Tot i això, recalca que “havíem de sortir a jugar a les totes, i vàrem jugar una mica millor. I al quart set les pilotes ens varen anar bé i el vàrem acabar nosaltres, sense haver d’anar a tie break”.

Back To Top
Search