skip to Main Content

Comencen les obres per tancar l’antic solar de Majòrica, una actuació que l’Ajuntament exigeix des de l’any 2010

L’empresa propietària de l’antic solar de Majòrica ha començat a construir el nou mur que ha d’envoltar tot el solar. Les obres comencen després que l’Ajuntament de Manacor hagi imposat almenys tres multes de més de 16.256 euros per haver incomplit l’ordre d’execució de les obres que havia dictat el consistori. “Durant anys s’hi ha acumulat fems i s’hi han instal·lat animals de tot tipus. Fins ara s’han notificat tres multes coercitives, dues ja s’han pagat i pel que fa a la tercera els tècnics han de decidir si s’anul·la amb l’inici de les obres de tancament”, explica el batle, Miquel Oliver.

Pendents de les obres
Abans que començassin les obres, “l’empresa propietària va fer al·legacions al projecte per intentar rebaixar el cost de les obres proposant una tanca senzilla que no complia la normativa municipal. Es denegà aquesta opció i esperam que es respectin les indicacions dels tècnics del departament d’Urbanisme”, afegeix Oliver. De fet, els tècnics municipals havien descrit en un projecte de l’any 2001 les característiques que havia de tenir el tancament. El cost total de les obres es calculà en 162.564 euros. Però no ha estat fins a la darrera setmana de juliol que l’empresa ha sol·licitat el permís municipal per ocupar el carrer i començar les obres. I és que els requeriments municipals per tancar el solar han estat constants i varen començar l’any 2010.
Cal recordar que el Pla General de Manacor preveu que aquest quadrienni s’urbanitzi el polígon que formen l’enorme solar i també els terrenys ubicats entre la via Majòrica i la Ronda de Felanitx. “L’interès és que aquest espai es pugui convertir en un i que només hi quedin els edificis municipals que ja hi ha”, concreta el batle.

Back To Top
Search