Skip to content

El Consell d’Infants i Adolescents presenta dues campanyes: una de conscienciació cívica i una sobre salut mental

El Consell d’Adolescents ha presentat al darrer ple del curs 2023-2024 una iniciativa de sensibilització sobre l’estigma de la salut mental, desenvolupada amb Estel de Llevant a proposta de la delegació d’Educació. Durant el curs, els adolescents han participat en tallers dinàmics, han visitat l’Estel de Llevant i han creat una campanya de sensibilització amb adhesius. Han descobert el mal que fan les etiquetes i que qualsevol pot tenir un trastorn mental, sense ser motiu de vergonya. Els adhesius dissenyats es distribuiran als centres educatius. Miquel Oliver ha felicitat els adolescents per la campanya i ha manifestat que l’Ajuntament està orgullós d’ells.
D’altra banda, després del Ple, el Consell d’Infants ha presentat la campanya que han elaborat juntament amb la delegació d’Educació de l’Ajuntament de Manacor que encapçala Carme Gomila. Amb el lema ‘Depèn de tu. Viu amb civisme’, aquesta campanya interpel·la la ciutadania a cuidar de l’espai públic i de l’entorn.
Durant els darrers mesos, els membres del Consell d’Infants han viscut l’experiència de conèixer de primera mà com es crea una campanya, triar un lema, seleccionar les imatges que en formen part i també els diferents missatges que s’expressen per fomentar una comunitat més cívica i respectuosa.
La campanya està exposada al Claustre de Sant Vicenç Ferrer i està previst que, d’una manera itinerant, s’exposi als diferents centres educatius del municipi.

Back To Top
Search