Skip to content

“La demanda se centra en la costa. Les cases, els xalets o els pisos que tenen vistes a la mar es venen tot d’una i al preu que es demani”

Antònia Llompart és la responsable de la immobiliària Nou Portal, ubicada a Porto Cristo. Amb  ella analitzam la situació del mercat immobiliari a la zona costanera del municipi de Manacor. “Hem notat un fort increment de la demanda de cases residencials en els nuclis costaners, sobretot en els darrers vuit mesos. Des de l’octubre passat aquest sector està en auge i ja és més fàcil vendre que aconseguir immobles per treure al mercat”, assegura la responsable de la Immobiliària Nou Portal, Antònia Llompart.
Es tracta d’un negoci ubicat al carrer Mestral de Porto Cristo i centrat en la venda i el lloguer de llarga durada. “La majoria dels que cerquen propietats vora la mar són estrangers, a la nostra zona hi dominen ciutadans alemanys que cerquen una residència per passar-hi algunes setmanes cada any i llogar-la quan no hi són, però també tenim clients francesos, suecs i fins i tot russos”, concreta Llompart.

“Hem venut més de deu cases en mig any, triomfen els habitatges que la tenen llicència de lloguer vacacional. Però no tot es ven. La demanda se centra en la costa. Si les cases, els xalets i els pisos tenen vistes a la mar, es venen tot d’una i al preu que demani el venedor”, explica aquesta agent de la propietat immobiliària. Pel que fa al futur, tot indica que el negoci va a més, però és difícil aconseguir propietats que es vulguin posar a la venda. Hi ha companys que cerquen activament immobles per incorporar al seu catàleg. Tots sabem que en aquest moment, una propietat a la costa es ven en pocs dies perquè hi ha molta gent que les cerca”, conclou.

Back To Top
Search