skip to Main Content

La Penya Blaugrana de Manacor fa 25 anys amb l’esperança que el primer equip recuperi il·lusions perdudes

La Penya Blaugrana de Manacor fa 25 anys. Sempre han tengut la seu al Cafè Ca’n Lliro. I sempre, també, el seu president, des del dia de la seva fundació, ha estat Pere Joan Oliver. És amb ell amb qui hem parlat per conèixer de primera mà com afronten la temporada del seu primer quart de segle de vida. Aclarim que si Oliver és tan longeu en l’exercici d’aquest càrrec és perquè, com diu ell mateix “no hi havia gaire on triar, perquè els presidents de les penyes barcelonistes han de ser socis del club, i no n’hi havia gaire més”.

“Sempre hi ha hagut alts i baixos, i sempre hi ha anys amb més socis i anys amb menys”, diu en parlar de les renovacions de les quotes d’enguany. Tanmateix, Oliver remarca que “els darrers anys, arran de la pandèmia, no hem cobrat quota als socis, i per això podem dir que tenim els mateixos que el 2020, que, a més, han pogut continuar exercint els seus mateixos drets i gaudint dels mateixos avantatges que fins ara”. Oliver es mostra esperançat amb el futur immediat de la Penya: “L’equip ha millorat enguany i pareix que hi ha més il·lusió”, afirma, alhora que recorda que “ara tenim entorn de 130 socis, i vull aclarir que tampoc no tenim pretensions de fer-ne gaire més”, perquè la penya manacorina s’ha mogut sempre en aquesta xifra aproximada d’afiliats.
Els socis de la penya paguen trenta euros cada any de quota, “i si tenen la sort de fer-se socis el dia del sopar de final de temporada, poden quedar a sopar, que està inclòs dins aquesta quota”. A banda de la menjua d’aquest dia, el pagament de la quota, que es pot fer en qualsevol moment de la temporada futbolística, els socis de la Penya Blaugrana de Manacor tenen altres avantatges. Participen, com a socis i de forma automàtica, en els sortejos d’entrades per anar a veure als partits de Champions que es juguin a Barcelona. De lliga també se sortegen entrades per anar a veure el Barça-Madrid al Camp Nou. I per descomptat, si l’equip aconsegueix arribar a qualque final, també hi ha sorteig per poder-hi anar.

Però això no és tot. La Penya disposa de dos carnets de soci del Barça, gràcies als quals, els caps de setmana que ho desitgin, i prèvia reserva de les entrades, els socis de la Penya poden acudir al Camp Nou de forma gratuïta en qualsevol partit de lliga. Aquests carnets, recorda el president Oliver, “són molt emprats pels membres de la Penya, de fet, aquests carnets no estan mai aturats”.

Back To Top
Search