Skip to content

Maria Antònia Sansó serà directora insular d’Hisenda i Pressuposts al Consell de Mallorca

Maria Antònia Sansó serà la nova directora insular d’Hisenda i Pressuposts al Consell de Mallorca. Així s’ha fet públic aquesta setmana després de conèixer-se també quin serà l’equip de consellers que acompanyarà el nou president Llorenç Galmés. La consellera d’Hisenda al consell serà la llucmajorera Maria del Pilar Bonet.
Sansó ha confirmat a  Cent per Cent que compatibilitzarà la seva tasca com a directora insular amb el càrrec de cap de l’oposició a l’Ajuntament. La líder popular manacorina ja ha començat a perfilar les línies  d’actuació d’aquests  pròxims anys amb la consellera Bonet. La tasca de Sansó serà sobretot “elaborar els pressuposts i, com dius, fer-ne seguiment en quant a ingressos i despeses. Ja sabem que darrere uns pressuposts estudiats i ben fets hi ha una feina exhaustiva quant a conèixer la realitat de les distintes àrees que s’hi reflecteixen, que en aquest cas són els pobles i ciutats de Mallorca”. Sansó ha rebut l’encàrrec “amb il·lusió. Sempre m’ha agradat la feina amb números, és on som bona, on puc continuar aprenent i alhora fer la meva aportació”.
Marcial Rodríguez, conseller de Turisme al Consell
L’empresari calamillorer Marcial Rodríguez serà el conseller executiu de Turisme al Consell de Mallorca. Rodríguez, que va ser director de l’Agència Estratègica de Turisme de les Illes Balears, és també el gerent de l’Associació Hotelera de Cala Millor. Rodríguez és, per tant, un personatge reconegut dins el sector turístic i ja va ser en el seu moment la mà dreta de l’actual batle de Palma, Jaime Martínez, exconseller de Turisme amb José Ramón Bauzá.
Cal recordar que la darrera legislatura la comunitat autònoma ha transferit nombroses competències de turisme al Consell de Mallorca i que, per tant, aquesta conselleria que ara serà responsabilitat de Marcial Rodríguez, serà una de les de més pes de la institució.
Rafel Nadal Barceló, finalment diputat
Anava el número 14 a la llista del PP al Parlament balear per Mallorca i va quedar a les portes de poder ser diputat. Ara, amb la renúncia de Sandra Fernández, número tres de la llista i que concorrerà a les pròximes eleccions espanyoles en el número dos, el manacorí Rafel Nadal Barceló serà finalment diputat al Parlament.
Barceló és fill de Rafel Nadal Homar, que també va ser regidor i diputat pel Partit Popular, i membre de la saga Nadal. Així Rafel Nadal Barceló és també cosí del tennista Rafel Nadal i nebot de l’exfutbolista Miquel Àngel Nadal i de l’entrenador de tennis Toni Nadal. Per la branca materna Nadal és fill de Maria Barceló, empresària i influencer, i també nebot de Bartomeu Barceló, fiscal superior de les Illes Balears.
Back To Top
Search