Skip to content

Monteverdi arriba a Manacor

L’Església del Convent de Manacor es prepara per a acollir el pròxim diumenge 15 d’octubre a les 20 h un concert molt especial. Es tracta de Monteverdi, del mite a la història. Un viatge per les òperes de Monteverdi. La iniciativa, del departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, s’ha treballat de manera conjunta amb el Conservatori Municipal de Música de Manacor i la col·laboració d’Oper 4.0.
L’espectacle operístic Monteverdi, del mite a la història. Un viatge per les òperes de Monteverdi, fa un viatge per tres òperes del compositor Claudio Monteverdi, en un format ideat específicament per a l’església del Convent. El projecte compta amb les solistes Irene Mas (soprano), Roger Berenguer (tenor) i Begoña Gómez (mezzosoprano), la Camerata Mallorquina, els cors d’Ars Antiqua i la Coral d’Adults del Conservatori de Música de Manacor, a més del cos de ball de Raquel Martínez Dance Academy i les projeccions del Carreró de l’Art de Porto Cristo. Tot plegat, sota la direcció musical de Guiliana Retali, i la direcció escènica de Romina Colotto.
Guiliana Retali és directora d’orquestra, pianista i clavecinista especialitzada en música antiga, formada a la Schola Cantorum Basiliensis, considerat el centre de música antiga més actiu d’Europa, amb el mestre Jasper Christensen; experta en el repertori italià operístic antic i la seva recitació; ha dirigit òperes de Mozart i Rossini, actuant entre altres llocs al Konzerthaus de Berlín, Concertgebouw d’Àmsterdam també a Teatre Capitoné de Tolosa o el Theatre An Der Wien de Viena. Per la seva banda, Romina Colotto és llicenciada en Art Dramàtic (ESADIB) i Màster en Estudis teatrals (UAB).
Back To Top
Search