Skip to content

La Institució Alcover arrenca la cinquena edició de “Mallorca, Terra de Llecor”

“Mallorca, Terra de Llecor”, és un nou cicle de la Institució Alcover que es compon de cinc rutes per Mallorca a través del patrimoni i la cultura popular que donarà a conèixer una de les facetes més desconegudes d’Alcover: els indrets més significatius on va recopilar la informació necessària per ajudar-lo a fer dues de les obres més emblemàtiques de la nostra llengua i literatura: el Diccionari Català-Valencià-Balear i les rondalles.
Aquesta nova edició es desenvoluparà entre els mesos d’octubre i novembre, febrer, març i abril de 2024 i en tendrà cura Tomàs Vibot: filòleg, escriptor i guia cultural. Les places són limitades i, per això, és imprescindible inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça institucioalcover@gmail.com durant el termini d’inscripció que s’especifica en cada cas.
Les sortides inclouran el transport gratuït des de Manacor fins al punt d’inici de la ruta i la tornada a Manacor. L’hora i el lloc de partida s’indicarà abans de cada sortida.
Enguany, totes les inscripcions seran de 9 a 10 h, presencialment, a la Institució. A partir de les 10 h es faran a través del correu electrònic: institucioalcover@gmail.com. .
Sortides:
1.- Son Suau “Com en Tià només en neix un cada cent anys”. Data: 14/10 Inscripcions: del 9 al 13 d’octubre.
2.- Puigpunyent i les rondalles. L’imaginari de madò Francina Camps. Data: 18/11 Inscripcions: del 13 al 17 de novembre.
3.- Felanitx i la Fundació Cosme Bauçà: en Bo i en Tonetos. Data: 18/02 Inscripcions: del 12 al 16 de febrer.
4.- Calvià: rere les potades del Rei. Data: 16/03 Inscripcions: de l’11 al 15 de març.
5.- Sant Joan, paraula d’homenots: Ginard i Alcover. Data: 20/04 Inscripcions: del 15 al 19 d’abril.
Back To Top
Search