“Durant molt de temps el cafè va ser un producte de luxe, Ca ses Cusses va obrir l’any 1895 i aquí venem cafè des d’abans de la Guerra Civil. Durant la postguerra el cafè es va racionar i era un producte d’estraperlo. Però també en veníem. Durant la nit descarregaven el cafè de contraban i encara conservam l’amagatall on es guardava”, explica Biel Carrió, que amb la seva filla Àngela és l’actual responsable de la botiga centenària. “Llavors el cafè era car i la gent bevia malta i xicòria, són dos productes que pràcticament han desaparegut però que seguim oferint com una relíquia”, afegeix Àngela Carrió. “Encara ara les clientes més majors quan compren el cafe el demanen sense mestrança”, apunta son pare. Ara un dels seus productes estrella és “la mescla clàssica que oferim des de l’any 1940, és un coupage de diferents tipus de cafè que cada setmana es fa només per a nosaltres al torrador dels cafès Sorbito”, explica Biel Carrió. Fa sis anys Ca ses Cusses va “incorporar una cafetera i ara també servim cafès d’especialitat i de diferents procedències, encara és un món prou desconegut i minoritari, oferim cursos i molta gent els tasta per curiositat o per interès”, asseguren els responsables de Ca ses Cusses.
NOTÍCIA
“Obrírem l’any 1895 i venem cafè des d’abans de la Guerra Civil, en férem estraperlo i ara venem les nostres mescles i cafè d’especialitat”
PUBLICITAT
PUBLICITAT
NOTÍCIES RECENTS
PUBLICITAT
AMB EL SUPORT DE: