skip to Main Content

“Si arrib a primera, o a segona B, ja m’anirà bé, perquè sé que ho hauré donat tot”

Miquel Àngel Soler (Manacor, 2006) és una de les noves promeses del futbol sala. Acaba de quedar subcampió amb la Selecció Espanyola Sub-19 a Croàcia. Parlam amb ell perquè ens conti d’on ve i ens expliqui cap a on va.

Com ha anat, de moment, la teva carrera esportiva?
Jo vaig començar aquí, al Fisiomedia Manacor, i hi vaig jugar durant quatre anys, fins que, quan era cadet, me va cridar el Palma Juvenil. A partir d’aquí ja vaig començar a entrenar i a jugar amb els de Palma Futsal. I després, l’any passat, que ja era juvenil de primer any, me va cridar la Selecció Espanyola i vaig tenir la sort de poder entrar a la sub-19 i poder jugar el Campionat Europeu.

I com va ser l’experiència de jugar aquest campionat?
Una experiència molt guapa, molt professional tot. I he conegut gent molt interessant. Molt bé tot.

Els 17 anys són una edat una mica crítica. Quins són els teus plans? Estudies, fas feina…? Penses dedicar-te professionalment al futbol?
Ara mateix estic fent segon de Batxillerat i els meus objectius són, per una banda, treure’m els estudis d’INEF i, en el tema del futbol, esforçar-me al màxim per arribar tan enfora com sigui possible. Si arrib a primera, o a segona B, ja m’anirà bé, perquè sé que ho hauré donat tot.

I com se du, compaginar l’esport en aquest nivell amb totes les altres coses que s’han de fer?
És un poc complicat, però amb una bona organització se pot treure i fer un poc de tot: estudiar, jugar a futbol i anar amb els amics. Els professors te solen ajudar molt, també.

Back To Top
Search